The Mak Koh Mak

The Mak - en oase av luksus og ro på øya Koh Mak


Perfekt for deg som vil slappe av på en liten øy i Thailand

Resorten The Mak Trat ligger på den lille øya Koh Mak, en lite besøkt og lite utviklet ferieøy i Siambukta. Øya som ikke ligger langt fra grensen til Kambodsja, er perfekt å kombinere med en rundreise i Asia til bla Kambodsja eller for å øyhoppe på øyene i Siambukta.

Kombiner gjerne Koh Mak med Koh Kood, som også er rolig, men større og mer utviklet og/eller i kombinasjon med den største øya i dette farvannet, ferieparadiset Koh Chang (Elefantøya) og Koh Kood.

Hotellet The Mak er et lekkert og fredelig sted som tilbyr en perfekt blanding av luksus, komfort og rolige omgivelser. Et ideelt sted for par, familier og soloreisende som ønsker å komme seg bort fra hverdagens stress og jag, og heller ønsker å nyte roen og skjønnheten i naturen et par dager.

Beliggenhet - sentralt på Koh Mak

The Mak Trat Koh Mak ligger på den sørvestlige kysten av Koh Mak. Du ankommer mest sannsynlig med båt til Ao Nid Pier. Hotellet henter deg på piren, transporten til og fra båten din er inkludert i romprisen. Resorten som ligger for seg selv ved en privat stand, er omgitt av krystallklart vann og frodig vegetasjon.

Stranden resorten ligger ved har stor forskjell mellom flo og fjære, men er det fjære når du er der kan du ta turen til Ao Soun Yai-stranden, regnet som øyas beste strend, som kun ligger 2 kilometer unna The Mak.

Koh Mak er en liten øy og du kommer deg enkelt rundt med sykkel, moped eller taxi. Det blir kjedelig i lengden å henge på hotellet, men med en beliggenhet som dette, kan du nyte det beste av begge verdener - avslappende dager på hotellet samtidig som du utforsker øya.


Sjarm og stil - The Mak Koh Mak

Hotellet har en moderne og elegant stil. Her er det kurver i fleng, kurvmøbler, bambus i taket, stråtak på de hyggelige bungalowene, grønne planter og moderne thailandske elementer. Atmosfæren er rolig og avslappet, og personalet er vennlig og hjelpsomt. Hotellet er designet for å skape en følelse av ro og velvære, og gjestene kan slappe av i de komfortable omgivelsene og nyte den unike atmosfæren.

Rommene - The Mak Koh Mak

Resortet tilbyr et bredt utvalg av rom, fra komfortable bungalower til luksuriøse villaer med private basseng. Alle bungalowene er smakfullt innredet og har alle moderne fasiliteter. Standardrommene er romslige og lyse, og de har en king-size seng eller to enkeltsenger, et skrivebord, en sittegruppe, en flatskjerm-TV, et minibar og et eget bad med dusj eller badekar. Resorten har også et par enkle glampingtelt, men også disse har aircondition og dobbeltseng, men mangler dusj og toalett.

Mat - thaimat og internasjonale retter

The Mak Trat Koh Mak har to restauranter som serverer et bredt utvalg av thailanske og internasjonale retter. The Mak Restaurant tilbyr en à la carte-meny med et fokus på fersk sjømat og lokale råvarer. The Beach Bar & Grill serverer lettere måltider og snacks, og de har en terrasse med utsikt over havet. Resortet har også en bar som serverer forfriskende drinker og snacks.

Fasiliteter på The Mak

Hotellet har et utendørsbasseng, et spa, et treningsstudio og et bakeri. Resortet tilbyr også et utvalg av aktiviteter, inkludert snorkling, dykking og kajakkpadling. The Mak Spa tilbyr en rekke behandlinger, inkludert massasjer, ansiktsbehandlinger og kroppsbehandlinger. The Fitness Center har moderne treningsutstyr.

The Mak Trat Koh Mak er et perfekt valg for de som søker en luksuriøs og avslappende ferie i naturskjønne omgivelser. Klikk her for å komme til The Mak Trat sin hjemmeside.

Merete Moen

På reisebloggen World with a Suitcase deler jeg mine beste reisetips for reiser i Norge og resten av verden. Reisetips, reisemål, reseinspirasjon, hotelltips og aktiviteter.

http://worldwithasuitcase.com
Forrige
Forrige

Naoussa Paros

Neste
Neste

Marbella Elix Hotel